Volver al listado de noticias

Carles Cruces, Emma Arquillué i Pablo Macho a "Buga Buga", la nova sèrie de TV3

21 de octubre de 2020 13:25

“Buga buga”, producció guanyadora a la segona convocatòria de projectes audiovisuals innovadors del canal 33, s’estrena aquesta tardor a la cadena de televisió TV3

La sèrie, dirigida per Alba Simón i Ana Millán, i produïda per Aguacate & Calabaza Films, està formada per 6 capítols independents entre si de 20 minuts de durada cadascun d’ells, que es relacionen per l’escenari on es desenvolupen: diferents bugaderies de la ciutat de Barcelona. Les creadores, a través d’aquesta ficció, busquen presentar una cara de la ciutat comtal més quotidiana i allunyada de la visió que se’n mostra a les postals.

El repertori, també canviant al llarg dels diferents episodis, compta amb la participació dels actors i l’actriu representats per l'agència Metropolitan Actors: Pablo Macho, Carles Cruces i Emma Arquillué. Els personatges que encarnen participen en el desenvolupament d’un seguit de trames que, segons la cadena de televisió pública catalana, “alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic”.

Per a saber-ne més, podeu consultar la notícia publicada per TV3 en aquest enllaç i descobrir el testimoni de les creadores i part de l'equip durant el rodatge.

Carles Cruces, Emma Arquillué i Pablo Macho a "Buga Buga", la nova sèrie de TV3

Volver al listado de noticias Carles Cruces Pablo Macho Emma Arquillué

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí