Volver al listado de noticias

“Los herederos de la tierra” compta amb la participació de cinc representats de Metropolitan Actors

13 de noviembre de 2020 12:52

CAT

“Los herederos de la tierra” , dirigida per Jordi Frades i produïda per Diagonal TV, és la continuació de la sèrie “La catedral del Mar” i, com la primera temporada, està inspirada per la novel·la d’Ildefonso Falcones publicada l’any 2016

L’entrega es presentarà en vuit episodis diferents, i la seva distribució es farà a escala mundial mitjançant la plataforma Netflix durant els 12 primers mesos. Passat aquest període també estarà disponible per a Atresmedia i Televisió de Catalunya.

Pel que fa al repartiment d’actors, l’actor Manel Sans es troba entre els personatges principals, però també hi participen Juli Fàbregas, Emma Arquillué, Oscar Bosch, i Andreu Carandell de Metropolitan Actors.

El ja inaugurat rodatge, animat per un generós volum d’atrezzo, busca transportar als espectadors a la Barcelona del segle XIV on s’explica la història de Hugo Llor, un jove de 12 anys que passa gran part del seu temps als carrers d’aquesta ciutat.

*

ESP

“Los herederos de la tierra”, dirigida por Jordi Frades y producida por Diagonal TV, es la continuación de la serie “La catedral del Mar” y, como la primera temporada, está inspirada en la novela de Ildefonso Falcones publicada el año 2016

La entrega se presentará en ocho capítulos, y su distribución se hará a nivel mundial mediante la plataforma Netflix durante los 12 primeros meses. Transcurrido este período de tiempo también estará disponible en Atresmedia y Televisió de Catalunya.

Por lo que respecta al reparto, el actor Manel Sans se encuentra entre los personajes principales, pero también participan en el proyecto Juli Fàbregas, Emma Arquillué, Oscar Bosch, y Andreu Carandell de Metropolitan Actors.

El ya iniciado rodaje, animado por un generoso volumen de atrezzo, busca transportar a los espectadores a la Barcelona del siglo XIV donde se cuenta la historia de Hugo Llor, un muchacho de 12 años que pasa gran parte de su tiempo en las calles de dicha ciudad.

“Los herederos de la tierra” compta amb la participació de cinc representats de Metropolitan Actors

Volver al listado de noticias Juli Fàbregas Manel Sans Oscar Bosch Andreu Carandell Emma Arquillué

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí