Volver al listado de noticias

Representats de Metropolitan Actors participen al rodatge de la nova sèrie de ficció "Torna, Sara!"

3 de junio de 2021 12:23

CAT

David Bagés, Marc Soler, Carme Capdet i Mar Pawlowsky participen des de fa unes setmanes al rodatge de “Torna, Sara!”, dirigits per Laura Jou i Fernando Trullols.

La sèrie és una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i la XAL, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Pren com a punt de partida la pel.lícula “La vida sense la Sara Amat”. Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l'amor, però amb un rerefons d'allò més tràgic. Hi podrem veure els nostres actors representats David Bagés i Marc Soler, i les nostres actrius representades Carme Capdet i Mar Pawlowsky. El rodatge que s’està duent a terme a diferents punts de Catalunya, té previst finalitzar a mitjans de juny.

ESP

David Bagés, Marc Soler, Carme Capdet y Mar Pawlowsky participan desde hace una semanas en el rodaje de “Torna, Sara!”, dirigidos por Laura Jou y Fernando Trullols.

La serie es una coproducción de Massa d'Or Produccions y Ja Som Dos Produccions en colaboración con Televisió de Catalunya y la XAL, y con la participación del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Toma como punto de partida la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”. Una serie que mezcla el suspense, el thriller y el amor, pero con un trasfondo trágico. Podremos ver a nuestros actores representados David Bagés y Marc Soler, y a nuestras actrices representadas Carme Capdet y Mar Pawlowsky. El rodaje que tiene lugar en diferentes puntos de Cataluña, está previsto que finalice a mediados de junio.

Representats de Metropolitan Actors participen al rodatge de la nova sèrie de ficció "Torna, Sara!"

Volver al listado de noticias David Bagés Carme Capdet Mar Pawlowsky Marc Soler

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí